UPSELL & CROSS SELL

Като клиент на CloudCart, вече можете да използвате техниката Upsell и Cross Sell безплатно.
Това, което трябва да направите, е да свържете продуктите си с кореспондиращи им продукти и да изберете страницата, на която да се показва Upsell-ът или Cross Sell-ът. Най-добрият вариант е тази страница да бъде Продуктовата страница или Check-out страницата, тъй като, ако клиентът е добавил много продукти в кошницата, не би било разумно да се показва Upsell и Cross Sell за всички.


UPSELL


Upsell-ът цели да направи основната покупка по-скъпа чрез ъпгрейд на продукта или отстъпка. Т.е, ако клиентът ви е готов да купи даден продукт от онлайн магазина ви, вие можете да приложите Upsell-а, като му предложитe по-висок клас от същия модел на малко по-висока цена.

CROSS SELL


Cross Sell-ът е продажба на съпътстващи продукти, т.е. на продукти, които имат логическа връзка с избрания от клиента продукт. Ако при Upsell-a целта е да предложим продукт, който е ъпгрейдната версия на този, избран от клиента, то при Cross Sell -a предлагаме продукт, който би бил допълнение към него.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки