НАСТРОЙКИ НА КОЛИЧКА

В тази секция ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да настроите за своите клиенти лесен и удобен начин за финализиране на поръчки в магазина ви.

Екипът ни анализира потребителското поведение при завършване на поръчки и на базата на световни анализи и натрупан през годините опит, изработихме за вас функционалности при финализиране на поръчки, които ще улеснят клиентите ви и ще увеличат продажбите ви.


ВИЗУАЛНИ
НАСТРОЙКИ


Много често клиентите ви могат да се разсеят, докато финализират поръчки. Сега страницата, в която те ще завършват своите поръчки, е вече изчистена от всички ненужни визуални елементи.

КЛИЕНТСКИ
ПРОФИЛ


В тази статия ще намерите как да настроите Клиентските профили "Настройки на количката" в контролния панел и как да подканите клиентите си да създават профили, когато финалиризат поръчки.

ФИНАЛИЗИРАНЕ
НА ПОРЪЧКИ


Тук ще намерите всички функционалности, които контролират какви ще са предефинираните полета, които клиентите ви трябва да попълнят, за да финализират поръчка си.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ
НАСТРОЙКИ


Използвайте тази секция от настройките на количката, за да настроите дали клиентите ви ще имат опция да въведат адрес за фактура, различен от адреса за доставка.

ДРУГИ
НАСТРОЙКИ


Тези настройки позволяват допълнителен контрол над магазинa ви. Можете да скриете количката, да добавите динамична карта от Google Maps, както и да насочите клиента към желана от вас страница.

ИНФОРМАЦИЯ
ЗА ФАКТУРИ


В тази статия ще намерите цялата информация за Фактурирането на вашия магазин. Препоръчваме да обърнете специално внимание на информацията, която въвеждате за фирмата си.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки