ДОМЕЙНИ

Всички закупени домейни, всички съществуващи домейни, които се добавили и всички безплатни CloudCart поддомейни са публикувани в Настройки >> Домейни. В тази секция можете да:

Смените статуса на избран домейн, избирайки бутона Активен/Неактивен;
Посочите на домейн като основен, кликайки на бутона Задай като основен;
Получите информация относно датата и час, в който домейнът е създаден.


КАК ДА ИЗБЕРА ДОМЕЙН
ЗА МАГАЗИНА СИ?Домейн имената се използват, за да идентифицират вашия магазин/сайт и потребителите да ги използват за свързване със сайтовете. Домейн имената използват URL адреси (целият адрес), за да идентифицират всички уеб страници.

ЗАКУПУВАНЕ НА ДОМЕЙН
ОТ CLOUDCARTНай-лесният начин да стартирате магазина си е директно да закупите домейн през вашия контролен панел. По този начин настройките на домейна са вече направени и самият домейн се управлява от същото място където и магазинът.

ЗАКУПУВАНЕ НА
SSL СЕРТИФИКАТ
ОТ CLOUDCART


Let's Encrypt e услуга за безплатен SSL сертификат, която можете да използвате като алтернатива на платените SSL сертификати за вашия онлайн магазин. Можете да инсталирате вашия Let's Encrypt SSL сертификат само с няколко клика.

ДОБАВЯНЕ НА SSL
СЕРТИФИКАТ ЗА
СЪЩЕСТВУВАЩ ДОМЕЙН


SSL сертификатът осигурява защита на данните, които вашите клиенти въвеждат и дава възможност на различни програми в конфигурация клиент – сървър да комуникират помежду си, без да могат да бъдат „подслушвани“ и подправяни.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки