РАЗНОВИДНОСТИ

Възможностите за подредба и филтриране на Вашия продуктов каталог с CloudCart се увеличават и сме щастливи да ви запознаем с функционалностите и инструментите, които можете да използвате в секция Разновидности от контролния панел на магазина Ви.


МАЛКА СНИМКА И
РАДИО БУТОН


Малка снимка
: този тип разновидност ще подреди всяка създадена стойност като малка снимка под името на разновидността и за всяка стойност можете да качите различна снимка.

Радио бутон: този тип разновидност ще подреди стойностите като бутони, които се визуализират дирекно без падащо меню.

ЦВЕТОВИ СЕМПЪЛ И
ПАДАЩО МЕНЮ


Цветови семпъл
: този тип разновидност ще подреди всяка стойност като цветови семпъл. Създавайки стойностите, имате възможност да изберете точния цвят.

Падащо менютози тип разновидност ще подреди стойностите в падащо меню, от което клиентите ви ще избират предпочитания артикул.

2D СХЕМАСистема от разновидности, която позволява да комбинирате 2 разновидности с цел улесняване на клиента. Тази опция често се използва от търговците за свързване на размери и цветове.

За да създадете 2D схема, трябва да свържете двете разновидности, като и двете са с бутон.

NUMERIC ALPHAПодобно на 2D схемата, Numeric alpha е бутон, който позволява комбинация от цифри и букви, полезен за някои продуктови разновидности.

Влезте в продукта, за който искате да добавите разновидност и съответни стойности и запазете настройките след като ги зададете чрез бутона „Имам няколко разновидности“.


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки