ОТЗИВИ

АСЯ ИВАНОВА
ЛЕКТОР И СЪЗДАТЕЛ НА ПРОГРАМАТА "МАГИЯТА НА БАЛАНСА"

Запознах се първо с нейния искрен смях. Чух го и останах без думи – а аз обичам мноооого да говоря. Но тогава – при първата ни среща с Мария, аз просто замълчах и се наслаждавах. На умението й да бъде себе си. На топлотата в погледа й. На детската й откритост, съчетана с опит и мъдрост. На лекотата, с която говори. Измина толкова време вече, но нашите срещи са все така вълнуващи, защото Мария притежава рядкото качество да се наслаждава на живота тук и сега. Тя е верен приятел, отличен професионалист и мотиватор, една истинска жена, която прави по-добър света.

ВИКТОР ВАСИЛЕВ
БИЗНЕС КОНСУЛТАНТ, КОУЧ И МЕНТОР

Мария има индивидуален подход и силна мотивиция. Тя ми показва какво означава да си детерминиран към целта и да я постигаш всеки ден, без да се оправдаваш и да обвиняваш хората около себе си. Много ме зареждат събитията с Мимето и съм щастлив да слушам историите, които разказва, защото е много позитивно цялото преживяване с много забавление и усмивки. Ползотворно прекарано време!

НИКОЛАЙ КОЛЕВ
ИВЕНТ ФОТОГРАФ

Мария е страстен мотиватор да успееш, дори когато почти си изгубил надежда. Нейни думи ми помогнаха да подобря мои нагласи и да печеля повече в бизнеса ми. Мария е с богата чувственост, която ще те разбере и помогне в трудни моменти и предизвикателства. Има чудна дарба – с присъствието си кара хората да се чувстват добре.

ДЕСИМИРА МАРИНОВА
ОРГАНИЗАТОР КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ

Мария притежава изключителната дарба да достигне до сърцата на хората и да им вдъхне вяра, смелост и любов по пътя към личното им развитие! Очарователна и усмихната, винаги ме впечатлява колко ясно и разбираемо обяснява онези простички, но толкова съществени истини за живота. Благодаря за вдъхновението, Мария!

СИЛВИНА ФУРНАДЖИЕВА
КОНСУЛТАНТ ПО ПРОДУКТИВНОСТ

Мария е изключителен мотиватор. Дава всичко от себе си, за да бъде полезна на хората, с които работи и винаги постига тази цел. След нейно събитие се чувствам заредена и готова да се справя с всяко предизвикателство.

ИВАН ГЕРАСИМОВ
ПОЕКТ-ФУТБОЛИСТ

Мария има страхотни познания в областта на личностното развитие и финансовата грамотност, от които всеки може да научи много! Винаги е усмихната и те кара и ти също да се усмихваш без причина.

ПАНТЕЛЕЙ ПРОДАНОВ
ОНЛАЙН ПРЕДПРИЕМАЧ

Мария е целенасасочена, енергична, усмихната и позитивна личност. Познавам я от 3 години и съм възхитен от нейната трансформация и отдаденост в това, което прави и резултатите, които постига.

ЕМИ ПЕТКОВА
КОНСУЛТАНТ ПО ЛИЧНОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ

Била съм на няколко събития с Мимето. Те е супер зареждаща, забавна и има невероятна енергия. Разказва много мотивиращи истории и споделя ценен личен опит. Определено препоръчвам семинара „Живот на Кралица“. Със сигурност ще си тръгнеш от това събитие много заредена, ентусиазирана, готова да вземеш важни решения и да предприемеш действия за да ги изпълниш.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки